Taxi Ypenburg

Reserveer uw taxi online of bel ons 015 – 3611 444

Taxi Concurrent is dé specialist voor taxivervoer in Ypenburg en omgeving. Wij verzorgen zeven dagen per week betrouwbaar taxivervoer vanuit de regio Ypenburg naar iedere denkbare bestemming. Daarnaast rijden onze taxi’s vooral in de omliggende regio’s Pijnacker, Nootdorp, Delft, Delfgauw en Lansingerland (voornamelijk Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs).

Taxi van of naar Ypenburg? Taxi Concurrent!

Een taxi nodig naar het ziekenhuis, voor aan avondje op stap of vervoer naar het vliegveld? Bel Taxi Concurrent op 015 – 3611 444 of reserveer uw taxi online met het reserveringsformulier.

Ook luchthaven vervoer (Schiphol & Rotterdam The Hague Airport)

Een taxi van Ypenburg naar Schiphol? Of naar Rotterdam The Hague Airport? Taxi Concurrent zorgt dat u comfortabel en zorgeloos reist.

Taxi van of naar Ypenburg tegen scherpe tarieven

Taxi Concurrent rijdt zowel voor particuliere als zakelijke klanten van en naar Ypenburg en hanteert daarbij de scherpste tarieven uit de regio. Zie voor een aantal voorbeelden onze tarieven-pagina. Voor zakelijk klanten is het ook mogelijk om onze taxi’s op rekening in te schakelen; we verzorgen dan facturatie achteraf.

Comfortabele taxi’s en hoogstaande service

Het speerpunt van Taxi Concurrent is sinds de start in 2003 altijd geweest het bieden van een zorgeloze reis voor onze klanten. De chauffeurs van Taxi Concurrent zijn vriendelijk en betrouwbaar en zorgen dat u tijdens uw taxirit niks anders ervaart dan kwaliteit en hoogstaande service. We rijden met een zeer net wagenpark; onze taxi’s zijn van alle gemakken voorzien.

Ypenburg groepsvervoer (taxibus)

Ook voor groepen verzorgt Taxi Concurrent het vervoer in Ypenburg en omgeving. Gaat u met een groep vrienden of familie op stap en bent u op zoek naar het juiste vervoer? Neem dan tijdig contact met ons op om uw reservering door te geven. Wij zorgen dat uw taxi’s en / of taxibussen klaar staan.

Waarom Taxi Concurrent?

Goede Service

Comfortabel

Betaalbaar

Betrouwbaar

Vaste prijs

Tot 40% korting

Taxi reserveren

Vragen? Whatsapp ons