Taxi Berkel en Rodenrijs

Taxi Concurrent | De taxi voor Berkel en omgeving

Een taxi van of naar Berkel en Rodenrijs? Taxi Concurrent is gespecialiseerd in het taxivervoer in en om Berkel, Bergschenhoek en omliggende regio’s. De luxe taxi’s van Taxi Concurrent rijden al sinds 2003 op alle denkbare bestemmingen in binnen- en buitenland. Dus op zoek naar een taxi van of naar Berkel en Rodenrijs? Bel ons op 015 – 3611 444 of reserveer direct online.

Zorgeloze reis van en naar Berkel en Rodenrijs

Of u nu een taxi zoekt naar de Berkelse Horeca, naar Schiphol of het ziekenhuis. De ervaren chauffeurs van Taxi Concurrent zorgen dat u veilig, snel en comfortabel naar de plaats van bestemming in Berkel en Rodenrijs of omgeving wordt vervoerd. Al onze taxi’s zijn uiteraard rookvrij en voorzien van een navigatiesysteem, moderne boardcomputer en natuurlijk airconditioning. Ook kunt u in al onze taxi’s betalen met PIN of Creditcard.

Ook voor speciaal & groepsvervoer

Taxi Concurrent verzorgt ook ‘speciaal vervoer’ zoals bij bruiloften en feesten, maar bijvoorbeeld ook rouw- of volgvervoer. Daarnaast biedt Taxi Concurrent groepsvervoer; dus gaat u met een groep op pad? Laat het ons dan weten. Reserveer tijdig uw taxi’s of taxibus zodat wij kunnen zorgen dat we op tijd voor u klaar staan.

Taxi van Berkel naar Schiphol en Rotterdam The Hague Airport

Een taxi nodig van Berkel en Rodenrijs naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport? Taxi Concurrent biedt de scherpste tarieven van de regio voor luchthavenvervoer.

Zakelijk taxivervoer

Met de representatieve taxi’s en ervaren, vriendelijke chauffeurs is Taxi Concurrent ook de perfect geschikte partij voor het verzorgen van zakelijk vervoer. Als u ons inschakelt voor uw zakelijk taxivervoer, bent u ervan verzekerd dat u en uw zakelijke relaties uiterst correct en professioneel worden vervoerd. Daarbij hanteren we scherpe tarieven voor onze zakelijke diensten en is het achteraf betalen per factuur mogelijk. Interesse om uw zakelijk vervoer bij Taxi Concurrent uit te besteden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom Taxi Concurrent?

Goede Service

Comfortabel

Betaalbaar

Betrouwbaar

Vaste prijs

Tot 40% korting

Taxi reserveren

Vragen? Whatsapp ons