Taxi Diensten

Taxi concurrent biedt hoogwaardige taxi services

Taxi Delft, Pijnacker, Nootdorp en omstreken

Voor een taxi in Delft, Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw, Ypenburg, Berkel en Rodenrijs of Bergschenhoek en omgeving belt u Taxi Concurrent. Of u naar een ziekenhuis, een vliegveld (Schiphol/ Eindhoven-/ Rotterdam Airport) of gewoon naar het centrum van Delft gaat voor een dagje uit, met Taxi Concurrent bent u verzekerd van een onbezorgde reis.

Taxi regio Pijnacker-Nootdorp, Delft en omgeving

Taxi Concurrent verzorgt allerhande taxivervoer in de volgende regio’s:

Naast het vervoer binnen de regio, kunt u taxi concurrent ook inschakelen voor bijvoorbeeld luchthavenvervoer (zowel Schiphol als Rotterdam The Hague Airport) en groepsvervoer.

Het wagenpark van Taxi Concurrent bestaat uit nieuwe, nette wagens (uiteraard rookvrij) die allen zijn voorzien van een moderne boardcomputer, navigatiesysteem, camerabewaking en natuurlijk airconditioning.

Luchthavenvervoer – Taxi Schiphol of Rotterdam The Hague Airport

Een taxi van of naar Schiphol? Of Rotterdam The Hague Airport? Taxi Concurrent brengt en haalt dagelijks klanten van en naar deze luchthavens vanuit Delft, Pijnacker-Nootdorp en omgeving. Op basis van uw vluchtnummer houden we de status in de gaten zodat u zeker weet dat er op tijd een taxi voor u klaar staat. Bij terugkomst op bijvoorbeeld Schiphol staat één van onze chauffeurs voor u klaar; in overleg wordt bepaald waar u kunt instappen.

We bieden vaste aantrekkelijke tarieven voor luchthavenvervoer wanneer u tenminste 24 uur van tevoren de taxi reserveert.

Taxi voor bruiloft, rouw- en volgvervoer

Ook voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, rouw- en volgvervoer bent u bij Taxi Concurrent aan het juiste adres. Tevens verzorgen we het vervoer van groepen en schoolvervoer.

Zakelijke taxiservice

Taxi Concurrent biedt de uitgebreidste taxiservice van Delft, Pijnacker-Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Delfgauw en Ypenburg. Met onze representatieve voertuigen brengen wij u en uw relaties naar iedere locatie in binnen- en buitenland. We bieden u:

  • Een luxe representatieve taxi.
  • Uw waardevolle zakelijke relatie wordt gegarandeerd correct behandeld.
  • Aantrekkelijke tarieven.
  • Achteraf betalen per factuur is mogelijk
  • Ook taxibussen voor groepsvervoer

Taxi Concurrent biedt ook taxivervoer aan voor groepen, bijvoorbeeld met behulp van een taxibus. Interesse in groepsvervoer met bijvoorbeeld een taxibus van Taxi Concurrent? Reserveer altijd van tevoren zodat we kunnen zorgen dat de juiste auto(‘s) en/of taxibus(sen) voor u klaar staat / staan.

Taxi reserveren?

Een taxi reserveren is mogelijk met behulp van het reserveringsformulier. Direct een taxi nodig? Bel ons dan op 015 – 3611 444.

Waarom Taxi Concurrent?

Goede Service

Comfortabel

Betaalbaar

Betrouwbaar

Vaste prijs

Tot 40% korting

Taxi reserveren

Vragen? Whatsapp ons