Taxi Delfgauw

Taxi Concurrent | Taxi voor Delfgauw en omgeving

Taxi Concurrent is al sinds 2003 de taxiservice voor Delfgauw en omgeving. Zowel voor particuliere als zakelijk klanten verzorgen we hoogstaand taxivervoer in Delfgauw en omliggende gemeenten zoals Pijnacker-Nootdorp, Delft, Ypenburg, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek.

Taxi Delfgauw reserveren

Een taxi van of naar Delfgauw reserveren? Dat kan via het online reserveringsformulier. Nu een taxi nodig? Bel ons dan op 015 – 3611 444.

Ook groepsvervoer Delfgauw

Taxi Concurrent biedt naast reguliere taxidiensten ook groepsvervoer. Gaat u een dag met vrienden of familie op pad, reserveer dan een taxibus van Taxi Concurrent. Voor het reserveren van groepsvervoer (zoals met een taxibus) is het van belang dat u tijdig reserveert; gebruik hiervoor het reserveringsformulier of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen dan dat de taxibus op tijd voor u klaar staat.

Alle bestemmingen in Delfgauw en omgeving

Taxi Concurrent brengt en haalt klanten van en naar alle denkbare bestemmingen in Delfgauw en omgeving. Bij alle taxiritten gaan onze betrouwbare chauffeurs voor het bieden van hoogstaande service en kwaliteit, zodat onze klanten een zorgeloze reiservaring hebben. U vindt ons servicelevel uiteraard ook terug in ons luxe wagenpark; onze taxi’s zijn van alle gemakken voorzien (u kunt in onze taxi’s bijvoorbeeld ook betalen met PIN of Credit Card).

Taxi van Delfgauw naar Schiphol of Rotterdam The Hague Airport

Binnenkort op vakantie? Of op zakenreis? Laat Taxi Concurrent u dan vervoeren van en naar de luchthaven. Dagelijks rijden we voor klanten naar zowel Schiphol als Rotterdam Airport en we hanteren scherpe tarieven. Als u van tevoren reserveert, houden we uw vluchtnummer in de gaten zodat we op de hoogte zijn van uw verwachte vertrek- en aankomsttijd. Zo kunt u een zorgeloze reis tegemoet zien.

Ook taxivervoer voor bruiloften, rouw- en volgvervoer

Ook voor speciale gelegenheden kunt u Taxi Concurrent inschakelen. Daarbij kunt u denken aan taxivervoer voor bruiloften, maar ook voor rouw- en volgvervoer.

Waarom Taxi Concurrent?

Goede Service

Comfortabel

Betaalbaar

Betrouwbaar

Vaste prijs

Tot 40% korting

Taxi reserveren

Vragen? Whatsapp ons