Taxi Concurrent natuurlijk!

Op zoek naar een taxi in Nootdorp? Dan belt u natuurlijk Taxi Concurrent. Vanuit de omgeving Pijnacker-Nootdorp is Taxi Concurrent al sinds 2004 actief op het gebied van personen- en groepsvervoer. We bieden een uitgebreid pakket aan taxi-diensten en daarbij is ons streven altijd om de best mogelijke service te verlenen, zodat onze klanten een optimale, zorgeloze reiservaring beleven.

Taxi nodig in Nootdorp of omgeving?

Direct een taxi nodig in Nootdorp? Bel ons op 015 – 3611 444. Een taxi reserveren voor een later moment? Gebruik dan ons reserveringsformulier.

Taxi voor alle Nootdorpse bestemmingen

Taxi Concurrent rijdt vanuit Nootdorp op alle denkbare bestemmingen in Pijnacker-Nootdorp en omliggende gemeenten zoals Delfgauw, Ypenburg, Delft, Berkel en Bergschenhoek. Met ons goed uitgeruste wagenpark, voorzien we in taxivervoer van en naar zakelijke bestemmingen zoals bedrijvenparten, maar uiteraard ook horecagelegenheden, partycentra, ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Taxi van Nootdorp naar Schiphol

Ook voor een taxi van of naar Schiphol staat Taxi Concurrent voor u klaar. Uiteraard rijden we ook op Rotterdam The Hague Airport en andere luchthavens indien gewenst. We bieden daarbij de scherpste tarieven van de omgeving; op onze pagina taxi-diensten vindt u meer informatie over de mogelijkheden van een taxirit naar de luchthavens. Als u ons bij uw reservering ook het vluchtnummer doorgeeft, houden we de status van uw vlucht in de gaten; zo bent u er zeker van dat de taxi op tijd voor u klaar staat.

Betaal de taxi met PIN of Creditcard

De taxi’s van Taxi Concurrent zijn voorzien van alle gemakken, zoals een moderne boardcomputer, navigatiesysteem, camerabewaking en natuurlijk airconditioning. Ook kunt u bij ons in de auto’s ook betalen met PIN of Creditcard; wel zo makkelijk al u geen contant geld op zak heeft.

Groepsvervoer Nootdorp

Opzoek naar een taxibus in Pijnacker-Nootdorp of omgeving? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Bij groepsvervoer is het wel belangrijk om op tijd te reserveren; wij kunnen dan zorgen dat de taxibus(sen) van of naar Nootdorp op tijd voor u klaar staan.