Voor een taxi in Pijnacker en omliggende regio’s zoals Nootdorp, Delft en Delfgauw belt u Taxi Concurrent op 015 – 3611 444. De nette taxi’s van Taxi Concurrent vervoeren al vele jaren zowel zakelijke als particuliere klanten van en naar Pijnacker.

Taxivervoer voor alle bestemmingen in Pijnacker

Een zakelijke bijeenkomst in Pijnacker? Of juist een feestje? Taxi Concurrent biedt dagelijks taxivervoer aan naar alle denkbare bestemmingen in Pijnacker en omgeving, zoals cafés en restaurants, bedrijven(parken), OV-stations / haltes, ziekenhuizen en andere zorgcentra.

Servicegerichte taxi

Sinds de start van Taxi Concurrent is het verlenen van service het belangrijkste doel geweest. Daarbij zijn onze kernwaarden kwaliteit, flexibiliteit en de zorg voor onze klanten. Zo zorgen we al jaren dat onze klanten zijn verzekerd van een comfortabele reis. Deze waarden ziet u onder andere terug in ons nette wagenpark en de professionele houding van onze chauffeurs. De stiptheid die wij hanteren zorgt ervoor dat u ons zorgeloos inschakelt.

Scherpe tarieven

De tarieven van Taxi Concurrent behoren tot de scherpste van de regio. Op onze tarievenpagina hebben we een aantal tarieven voor populaire ritten alvast voor u op een rijtje gezet. Let daarbij wel op dat deze tarieven alleen gelden als u de taxi tenminste 24uur van tevoren reserveert. Wilt u meer weten over de tarieven voor een bepaalde taxirit? Laat het ons dan weten.

Geen contant geld? Geen probleem!

Onderweg van of naar Pijnacker en geen contant geld op zak? Dat is geen probleem! In de taxi’s van de taxi concurrent kunt u altijd betalen met uw pinpas of credit card (Mastercard en VISA).

Taxibus Pijnacker (groepsvervoer)

Gaat u met een groep op stap en bent u op zoek naar een passende taxi? Laat het ons weten. Met bijvoorbeeld onze taxibus kunnen we gemakkelijk groepen vervoeren naar allerlei bestemmingen in Pijnacker of omliggende gemeenten. Voor een taxibus of ander groepsvervoer is het wel gewenst om tijdig contact met ons op te nemen.

Taxi reserveren voor Pijnacker of omgeving

Nu een taxi nodig? Bel ons dan op 015 – 3611 444. Een taxi reserveren voor een later tijdstip kan gemakkelijk online met ons reserveringsformulier.