Taxi Delft en omstreken – Taxi Concurrent

Op zoek naar een taxi in Delft of omgeving? Dan bent u bij Taxi Concurrent aan het juiste adres. Direct een taxi nodig? Bel ons op 015 – 3611 444.

Taxi Concurrent verzorgt al sinds 2004 een uitgebreid pakket aan taxi-diensten in Delft, Pijnacker-Nootdorp en omgeving. U kunt Taxi Concurrent inschakelen voor alle denkbare particuliere- en zakelijke gelegenheden in- en rondom Delft. Met meer dan 10 jaar ervaring en een luxe wagenpark gaan we voor de optimale taxi-beleving; met Taxi Concurrent bent u verzekerd van een zorgeloze reis en dat voor aantrekkelijke tarieven. Daarbij zijn stiptheid, betrouwbaarheid en comfort onze belangrijkste speerpunten.

Dé taxi voor omgeving Delft

Een gezellig feest in de Delftse binnenstad of bij een partycentrum in de buurt? Taxi Concurrent zorgt dat u er netjes aankomt en brengt u ook veilig weer thuis. De taxi’s van Taxi Concurrent rijden al vele jaren in Delft en omgeving. Vanuit de omliggende gemeentes Pijnacker-Nootdorp, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Delfgauw en Ypenburg halen en brengen we onze klant naar alle denkbare bestemmingen. Zo brengen en halen we vaak klanten bij de verzorgings- en ziekenhuizen, maar worden we ook vaak voor zakelijk ritten ingeschakeld; met onze hoogstaande service en een luxe wagenpark zijn u en uw relaties gegarandeerd van een passende service.

Taxi van Delft naar Schiphol of Rotterdam Airport

Taxi Concurrent rijdt dagelijks klanten vanuit Delft en omgeving van en naar Schiphol en Rotterdam Airport. Reserveert u het luchthavenvervoer van tevoren? Dan houden we uw vluchtnummer in de gaten, zodat u zeker bent dat de taxi op tijd voor u klaar staat.

Taxibus Delft

Op stap in Delft met familie of een groep vrienden? Reserveer dan een taxibus of ander groepsvervoer bij Taxi Concurrent zodat u efficiënt en voordelig wordt vervoerd. Voor het reserveren van een taxibus gebruikt u ons reserveringsformulier en als u nog vragen heeft, kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Betaal de taxi met PIN of Credit Card

Geen cash op zak? Geen probleem. Taxi Concurrent biedt in de auto de mogelijkheid om, naast contant, ook met PIN (Maestro) of Credit Card (Mastercard en VISA) te betalen.